Algemene voorwaarden

Dierenspeciaalzaak Matavi

Bezoekadres: Dierenspeciaalzaak Matavi. Heerengracht 33-34. 7941JJ Meppel.
Telefoon: +31(0)522-240080. Bereikbaar van maandag tot donderdag van 09:00 tot 18:00 uur, vrijdag van 09:00 tot 21:00 uur en zaterdag van 09:00 tot 17:00 uur.

Kvk. 59624469    -      BTW.nr. NL853575885B01


Levertijd

Zodra uw betaling binnen is wordt de bestelling klaargemaakt en verstuurd. Afhankelijk van de voorraad is de gangbare levertijd 2 tot maximaal 7 dagen voor Nederland. Voor het buitenland kan het voorkomen dat de levering langer dan 7 dagen duurt, afhankelijk van welk land dit is. Dierenspeciaalzaak Matavi levert grotendeels uit eigen voorraad en streeft ernaar om alle bestellingen binnen 7 dagen uit te leveren. Door drukte op de winkelvloer kan het voorkomen dat een artikel plotseling is uitverkocht. Bij deze situatie worden de producten zo snel mogelijk weer aangevuld en alsnog verstuurd. Gaat dit langer duren dan 1 week dan zal er contact met u worden opgenomen om tot een passende oplossing voor beide partijen te komen.


Verzending

Standaard bedragen de kosten voor verzending naar een adres binnen Nederland € 7,95 voor normale pakketten en € 12,95 voor zware pakketten (10 Kg of meer). 


Privacybeleid

Matavi.nl respecteert de privacy van alle gebruikers van haar website en draagt er zorg dat de persoonlijke informatie, die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Uw gegevens worden gebruikt om de verwerking van de bestellingen zo goed mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij uw gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. Matavi zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen. De door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.


Gebruiksvoorwaarden

Www.matavi.nl is bestemd voor het verstrekken van informatie aan de klanten en potentiële klanten. Dierenspeciaalzaak Matavi besteedt de uiterste zorg aan de juistheid van de gegevens. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. Dierenspeciaalzaak Matavi is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van informatie via internet alsmede technische storingen. Tevens aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor eventuele schade, die geleden wordt als gevolg van het gebruik van gegevens verstrekt door Dierenspeciaalzaak Matavi.


Vissen bestellen

U kunt een visbestelling plaatsen via onze webshop, voor €10 euro worden deze bij u thuisbezorgd. Minimale order Nederland 30 euro (excl. verzendkosten) Minimale order België 40 euro (excl. verzendkosten)

Bezorgen gaat via eigen vervoer (Nederland en België) of UPS (rest van Europa) en gebeurt meestal op woensdag (Noord Nederland), donderdag - vrijdag (Midden Nederland) of zaterdag (Zuid Nederland en België). Levering gebeurt alleen in overleg/op afspraak. Bij uitzondering kan de leverdag veranderen. De levering gebeurt om de week, het kan dus zijn dat u anderhalve week moet wachten.

Levering op de waddeneilanden? Wij leveren tot aan de pond in overleg.

Bent u niet thuis op de afgesproken dag. Dan komen de vissen retour en betaald u nogmaals 10 euro verzendkosten om de vissen opnieuwe te laten bezorgen of u kunt de vissen afhalen in onze winkel. Wordt de bestelling dan geanulleerd door de klant dan wordt het bedrag - verzendkosten teruggestort.

U kunt bij ons niet alleen aquariumvissen bestellen maar ook garnalen, kreeften en krabben.

U kunt uw bestelling ook bij ons op komen halen, dit scheelt u €10 euro verzendkosten.

Voor onze openingstijden raadpleeg onze webshop of bel naar 0522-240080.

Uw bestelling (incl. bezorgkosten) dient van te voren te worden betaald via Ideal, overboeking of creditcard.

Wij geven 48 uur garantie op bestelde aquariumvissen. Vissen die worden vergoed of uitgeleverd bij een volgende bestelling. U kunt de vergoede vis altijd zelf komen halen.

Hieronder een overzicht van de landen waar wij leveren en de verzendkosten voor dat land.

Wij verzenden geen levende dieren over de post. Dit is wettelijk niet toegestaan!

Land   Verzendkosten
Austria   € 60
Belgium   € 25
Bulgaria   € 65
Croatia   € 65
Czech Rebuplic   € 65
Denmark   € 60
Estonia   € 65
Finland   € 60
France   € 60
Germany   € 60
Greece   € 60
Hungary   € 65
Ireland   € 60
Italy   € 60
Latvia   € 65
Lithuania   € 65
Luxembourg   € 55
Malta   € 60
Netherlands   € 15
Poland   € 65
Portugal   € 60
Romania   € 65
Slovakia   € 65
Slovenia   € 65
Spain   € 60
Sweden   € 60
UK   € 55

Geld terug

Voor diegene die een bestelling plaatsen en niet voldoen aan de algemene voorwaarden geldt het volgende. Wanneer wij geld moeten terugstorten door het niet lezen of nakomen van onze algemene voorwaarden brengen wij hier €1,- in rekening. U krijgt het bedrag van uw bestelling teruggestort op uw rekening min €1,-