24,95

Product Code:
EHEIM
Brand:
Eheim

Not yet rated
Write a review

Available Options

Description

Vissen uit tropische en subtropische gebieden voelen zich niet comfortabel bij een kamertemperatuur die comfortabel is voor ons mensen. Dat is waarom precies geregelde, constante temperatuur van het water is erg belangrijk voor uw aquariumbewoners.
Voor de hand liggende ideeën zijn vaak de beste. Bijvoorbeeld de aquariumverwarming als een staaf. Het verwarmingselement is gewoon opgehangen in het water en verwarmt het. Het is waar dat het principe nog steeds hetzelfde is als decennia geleden. Maar is er veel veranderd in de tussentijd. En vandaag de dag is de instelbare Jäger verwarmer is een ultramodern elektronisch thermisch toestel met de beste beschikbare technologie. Haar nieuwe jasje van laboratoriumglas biedt reële voordelen ten opzichte van de concurrentie.
Daarnaast zijn er nog enkele uitstekende voordelen:
• De temperatuur kan nauwkeurig worden ingesteld van 18 ° tot 34 °C en opnieuw worden gekalibreerd indien nodig. De controle nauwkeurigheid is / - 0,5 °C.
• De warmte wordt bewaard op een constant niveau. De verwarmfunctie wordt aangegeven door een controlelamp.
• De verwarming kan volledig worden ondergedompeld, is beschermd tegen drooglopen en is geschikt voor vers water of zeewater.
• De glazen mantel vergroot het verwarmingsoppervlak en zorgt voor een optimale gelijkmatige warmte-emissie.
• Laboratorium kwaliteitsglas jasje. Dit glas werd ontwikkeld voor onderzoeksdoeleinden. Daarom is het vrij zijn van verontreinigende stoffen die kunnen vrijkomen in het water. Het is resistent tegen chemische en biologische stoffen. Het heeft geen scheuren en haarscheuren waardoor condenswater kunnen binnendringen. En zelfs extreme schommelingen van de temperatuur die kunnen optreden wanneer het water is vervangen, is geen moeite voor dit glas.

Reviews (0)
Write a review

Note: HTML is not translated!

Bad            Good


Continue